Отново саламче

25.09.10 г.

Вече не мога да проследя като кой нахален воайор-ексхибиционист измисли поредната блог-щафета "Моите 10 мръсни тайни" или нещотакова беше, но взех да се дразня. (Поне съм сигурна, че не е някой от обичайния ми кръг на общуване, но му загубих дирята - беше преди няколко месеца.) На някой си му скимнало да си развее бельото и да погледа чуждото. Едни блогъри поеха въпроса с ентусиазъм и, за целокупна радост и сеир,  споделиха прекалено интимни неща за себе си, които ми е трудно да възприема, че са за всеобщо ползване.  Даже ми е неудобно да ги чета. Други,  за да не откажат направо на недискретните питания, отговориха шеговито или целомъдрено, но в никакъв случай - мръсно. На това му се вика "отбиване на номера", но поне го направиха с чувство за хумор и елегантно. :) Е, аз няма да се напъвам и да отбивам номера, и да остроумнича колкото да не е без хич, понеже моите тайни са си моя работа и ничия друга.  И ще кажа каквото и да е ако/когато аз реша, а не поради недискретни подкани, с първоизточник някакъв анонимен любопитен сульо.

Така де.  Ама че глупост.

 
Още от Отново саламче

KISS - "Revenge"

19.09.10 г.

Събудих се в неделя сутрин като лудите - в 5 часà - и взех да се чудя какво ми се слуша рано-рано, докато пия кофа кафе и пуша, и се въртя. На слушалки, естествено, понеже народът ми хърка и не може всякак. (Плюс това ги предпочитам, защото вкарват звука директно и пълноценно в главата, няма шест-пет, и хем нищо не се губи от него и изпълненията стават като специално за мен, хем ми пречи да мисля за това, което ме събуди в мнооого неприлично време. :P )

И ето!


I Just Wanna





Spit





Ей тази, с дупетата, много я обичам. :)
Take It Off




И барабани за десерт.
Carr Jam




А изфуках ли се, че ги гледах в София през 2008-а? :) :) :)  Хубава година беше и тя.

Още от KISS - "Revenge"

Добро утро със Z-ROCK - 2

13.09.10 г.

Според в-к "Труд" българинът дава много повече пари за алкохол и цигари, от колкото за лекарства. Лично за мен това е добра новина - значи сме здрави и можем колкото си искаме да пием и да пушим, и... да мушим.

Буги Барабата


Успешна седмица! :) Започва с майтапи, дано не завърши сериозно.




Още от Добро утро със Z-ROCK - 2

Жалко, Цветанов, жалко...

6.09.10 г.

 Много великодушно от страна на министър Цветан Цветанов: Става въпрос най-вероятно за закачка, а не за престъпна дейност, защото това били млади хора, добре образовани и фенове на Формула1.

Заплахите към съветника от Абу Даби се оказаха закачка на фенове на Формула 1

Българи, живеещи в чужбина, които са специалисти по компютърни технологии са хората, изпратили двата заплашителни мейла до съветника от Абу Даби Ануар Бадуан. Това съобщи пред "Фокус" вътрешният министър Цветан Цветанов.

По думите му става въпрос най-вероятно за закачка, а не за престъпна дейност, защото това били млади хора, добре образовани и фенове на Формула1. В първите работни дни с помощта на партньорите ни в чужбина се надяваме да проведем разговори с тях, каза Цветанов.

Вчера съветникът на компанията от Абу Даби Emirates Associate Business Group (EABG), която в края на август заяви интерес към строителство на писта за Формула 1 край София, се оплака, че е получил мейл с искане за 94 млн. долара от някой си Алекс Цаков, който срещу сумата се наемал да потуши избухналия около проекта скандал.

Днес Би Ти Ви съобщи,че Ануар Бадуан всъщност получил две послания, едно от които заплашително, и дори отпратил дъщеря си обратно в Абу Даби. Със случая се занимава ГДБОП, информира частната телевизия.
Дневник 

Проявените великодушие и снизхождение вероятно са защото момчетата живеят в чужбина и качулките не могат да ги докопат, влизайки посред нощ с вратите в домовете им, с огромната вероятност да има  "респектирани" от "бързото отварне на вратата". Жалко за Цветанов - щеше да излезе хубаво заглавие: "Операция с кодово име "Изнудвачите". Разбита е престъпна група, рекетирала за милиони арабски бизнесмен" - и какви клипчета можеха да се получат, ех... :lol:

Сетих се за осъдения  младеж от Пловдив, изпратил пиянски заплашителен есемес на ББ.

Колаж: Гласове
Още от Жалко, Цветанов, жалко...