Въпросче

13.09.09 г.

Аз отговора го знам. :P

Това тук момиче дали има нужда да се чекне пред публика? А? А дали ще му е физически възможно, щом по фантастичен начин прави музика с цялото си тяло?





Ами тези чичовци? Могат ли да минат и без добре познатия ни, съпровождащ ги цирк, с все маските, физиономиите, костюмите, пукотевиците, лошото гледане и космите по гърдите? М?

Могат, могааат, щото могат и друго! :P




А Баба ви Стойна, Мадонята де, да оди да се пере. И без туй, най го умее. :)

Снимка: Дневник

6 коментара:

Anito каза...

ти отговора го знаеш...

frog and roll каза...

Разбирам, че и ти го знаеш. :):)

sepuko каза...

Мадона е колкото певица, толкова и show performer. Нямаше да има същата публика без глупавото кълчене дори на дърти години. Не може просто да седне на столчето и да достави музикално удоволствие като George Michael например.
Но трябва да правим разлика и в стиловете. Почти всички искат да свързват музиката, която слушат със стила си на живот. Нормално е и сценичното поведение на изпълнителите да е различно. Тази жена дали има практическа нужда от скъсани дънки? Едва ли, но това влиза в представата за външен вид на групата хора, която цени тази музика.

frog and roll каза...

Ами, Сепуко, нагледните ми примери са за качество, не за стил. И нарочно ги намерих в жива музика, защото на живо се чува кой кой е. Ти даде чудесен пример с поп певец, даже малко ме е яд на мене си, че не се сетих за него. :) Джордж Майкъл е великолепен, както и да се покаже, точно защото е великолепен певец. Това имам и аз предвид - качеството. Визията е вторична за музикантите, или поне би трябвало да е.

Unknown каза...

Благодарение на теб се запознах с Kate Victoria Tunstall: http://www.kttunstall.com/music/
Не знаех, че някой още прави музика :-)
А баба ти Мадона, въпреки, че не харесвам изцяло сценичното и поведение, може да пее :-) Не е необходимо да отричаме истината.

frog and roll каза...

Мхъм... Единственото положително, което с чиста съвест казвам за пеенето на Баба, е че може да пее вярно. Което прочее могат и 50% от минувачите по улицата - не е кой знае какво, не ги прави певци. :) Голяма танцьорка - да, но певица - категорично не. Аз съм си меломан и ги приемам по друг начин работите. Например, колкото и да ме потриса като стил Селин Дион и колкото и Титаници да е потопила от ужасна досада, никога няма да отрека, че е голяма певица. На бялото не казвам, че е черно. :P

Радвам се, че хареса K.T. - чудесна е. :)

:)) ;)) ;;) :D ;) :p >:) :-/ X( :-S :-B B-) :| =)) :-h I-) [-( (:| :-? =D> @-) b-( %-( :@) ~:> @};- (~~) ~O) *-:) >-) :-L [-X \:D/ :-@ ^:)^ :"> :x :-* =(( :-O :)] ~X( 8-| :O) :-w :-j

Публикуване на коментар