Едно търсене от месеца

20.03.10 г.

Само едно търсене да отбележа, понеже маркира хейтърския дух на месеца, а и не ми се занимава с останалите рутинни такива или с грандиозните глупости. :)


Бих добавила и още доста нечии майки, вкл. на долните двама. :P

Поздрав, пак в духа на месеца,  за всеки, който го пожелае. На мен си ми харесва. :)


13 коментара:

frog and roll каза...

Този път няма да забравя Бат Пеп:

http://vbox7.com/play:830bd991&r=emb

Unknown каза...

:))
Tози навсякъде го издирват :) при мен всеки трети за него се сеща ;)

frog and roll каза...

Има защо, Емо. :) Който финансист се сеща на 7-мия-8-мия месец от управлението си, че има криза, може да се окаже wanted dead or alive. Плюс туй постоянните му изцепки, цените на цигарите, панагиря с президента... Този човек стана много популярен. И майка му. :)

bozho каза...

Майката на Дянков предполагам я търсят най-вече във връзка със статията в "Супер 19", където става ясно, че при всички правителства, тя е несменяема фигура в министерството на образованието и между другото е основната фигура, която прокарва интересите на лобито на ламтящите за имотите на БАН. Както и в основата на други пагубни проекти.

frog and roll каза...

Това не го знаех, Божо. Значи имало и още нещо в изцепката за "феодалните старци".
Не знам колко е полезен този човек, но се изпокара с половината държава заради изприказваните глупости, което само вреди на всички. Бойко трябва да му забрани да говори публично. Или да му наложи лимит на броя на думите. :)

Rosen Hinkov каза...

Охо, тя работата с майка му ще се окаже доста по интересна, както казва Божо.
Ами хайде тогава и на баща му да..., така де, за хора с по -„леви„ убеждения

frog and roll каза...

Винаги трябва да питаме Cui bono? А ако разберем - още по -добре. :) Само не разбрах в чия полза този се опита да затрие бизнеса и работните места и да увеличи междуфирмената задлъжнялост, като хем не се разплаща, хем го дере за невнесените данъци и осигуровки, за което е виновен той самият. Или е в нечий интерес, или е голям тъпанар.

bozho каза...

То винаги има някакъв интерес и зад най-голямата глупост.

Valkocompany каза...

Дянков като че ли ще се усмихне
http://razkritia.com/само-в-razkritia-com-тук-ще-разберете-за-българит/

frog and roll каза...

Нищо няма да стане - тези данни са крадени и никой съд няма да ги признае. А швейцарските банки трябва да са се побъркали, за да потвърдят след около има-няма 100 години. Евентуално. :)

frog and roll каза...

Ама мерчици...

Marten's каза...

Интересно търсене.
"Зад всеки успял мъж,седи една жена"
Нищо чудно,че я издирват-сигурно за интервю?!

frog and roll каза...

Бе те добре я търсят, но не се е чуло да са я намерили. Много благосклонно се мълчи, ако Божо не беше казал, така и нямаше да разберем причината.

:)) ;)) ;;) :D ;) :p >:) :-/ X( :-S :-B B-) :| =)) :-h I-) [-( (:| :-? =D> @-) b-( %-( :@) ~:> @};- (~~) ~O) *-:) >-) :-L [-X \:D/ :-@ ^:)^ :"> :x :-* =(( :-O :)] ~X( 8-| :O) :-w :-j

Публикуване на коментар