Жалко, Цветанов, жалко...

6.09.10 г.

 Много великодушно от страна на министър Цветан Цветанов: Става въпрос най-вероятно за закачка, а не за престъпна дейност, защото това били млади хора, добре образовани и фенове на Формула1.

Заплахите към съветника от Абу Даби се оказаха закачка на фенове на Формула 1

Българи, живеещи в чужбина, които са специалисти по компютърни технологии са хората, изпратили двата заплашителни мейла до съветника от Абу Даби Ануар Бадуан. Това съобщи пред "Фокус" вътрешният министър Цветан Цветанов.

По думите му става въпрос най-вероятно за закачка, а не за престъпна дейност, защото това били млади хора, добре образовани и фенове на Формула1. В първите работни дни с помощта на партньорите ни в чужбина се надяваме да проведем разговори с тях, каза Цветанов.

Вчера съветникът на компанията от Абу Даби Emirates Associate Business Group (EABG), която в края на август заяви интерес към строителство на писта за Формула 1 край София, се оплака, че е получил мейл с искане за 94 млн. долара от някой си Алекс Цаков, който срещу сумата се наемал да потуши избухналия около проекта скандал.

Днес Би Ти Ви съобщи,че Ануар Бадуан всъщност получил две послания, едно от които заплашително, и дори отпратил дъщеря си обратно в Абу Даби. Със случая се занимава ГДБОП, информира частната телевизия.
Дневник 

Проявените великодушие и снизхождение вероятно са защото момчетата живеят в чужбина и качулките не могат да ги докопат, влизайки посред нощ с вратите в домовете им, с огромната вероятност да има  "респектирани" от "бързото отварне на вратата". Жалко за Цветанов - щеше да излезе хубаво заглавие: "Операция с кодово име "Изнудвачите". Разбита е престъпна група, рекетирала за милиони арабски бизнесмен" - и какви клипчета можеха да се получат, ех... :lol:

Сетих се за осъдения  младеж от Пловдив, изпратил пиянски заплашителен есемес на ББ.

Колаж: Гласове

30 коментара:

Е, той все ще намери друг повод, само да не се свършат впечатляващите имена за акции, но пък българският език е богат. :)

frog and roll каза...

Аха, ще намери повод - все някога шегаджиите ще си дойдат в България. Ще ги завардят. :)

Polina Dimitrova каза...

и тук има нещо гнилоооо, дааа... де да можех и аз такива закачки да правяяяя... :)))

frog and roll каза...

Гнилото, Поли, е, че ни управляват полуидиоти и цялата история окол Ф1 го потвърждава за пореден път.
Айде на хаирлия да е - тази година полуидиоти, догодина - пълни идиоти.

Dani каза...

Фроги, аз се изморих от простотии :)
Вече ми е беден речника да ги охарактеризирам!
А иначе заглавието ти е подходящо за много от управляващите!
Честит празник!

frog and roll каза...

Дани, простотиите ескалират - явно има още накъде.

Кой идиот ще тръгне да подписва нещо си, с някой си, без да знае с кого си има работа? Без да направи проучвания и ескспертизи, без да сформира екип, без да излъчи консултанти и преговарящи? Кой идиот ще разчита само на думите на двама мазни простаци, че си има работа с "шейх" и "държавен" консорциум? Кой идиот ще се хване на въдицата за писта, без да има инфраструктура и големи ресурси? Кой идиот ще тръгне да обещава държавна земя за частен проект? Кой идиот ще вярва, че няма да има разноски по частния проект, а ще очаква печалби? Кой идиот няма да поджитка из гугъл, за да види, че пистите за Ф1 са предостатъчни и да разбере защо Щатите се отказаха от формулата, при условие, че си имат писта? И кой идиот ще тръгне да прави разследване на тъпанарски имейли, а няма да погледне на какво мяза сайтът на въпросния консорциум? Е, видя се кой/кои.

Божеееее, слез на земята и си прибери вересиите!

frog and roll каза...

И честит празник! :)

Musical Universe каза...

Нека да има скандали. В противен случай как Пилето ще разбере къде се намира София?
:)
О, дааа - честито!
:)

frog and roll каза...

оптимист :Р

Анонимен каза...

Бъдете търпеливи още 20 дни
Тогава мъглата ще се вдигне и ще видим дали дуралуминиевите останки на МИГ 21 ще си останат вечно там

frog and roll каза...

Имаш инфо някакво ли? Казвай веднага! :Р

Valkocompany каза...

Ами казаха ,че до края на месеца всичко ще се реши .
Но българският фотограф който снима Формула1 е на мнение ,че Бърни няма да подпише.

Ondine каза...

Ъм...

Честит Празник и днес! ;)Бъди щастлива! :)

frog and roll каза...

Валко, то и аз съм на същото мнение. :) Разкрясках се заради друго. И по-точно заради вопиющите безхаберие и наивитет на нашите държавни безмозъчни тиквеници. Голяма излагация, ако управляваха частни фирми, до сега да са безработни. Баси управлващите!
И все се чудя едно нещо: няма да има писта, ясна работа, ама дали няма този терен да го загубим, да го подарим, както много други? А?

Онди, добрутро :Р

frog and roll каза...

А бе. Разбрахте ли, приятели и съседи, че нямало "октопод". М? Ня-ма. Прокуратурата е оттеглила всички обвинения по октоподската история. Мисля, че ей сега е моментът министър Цецко да се оттегли позорно в оставка. И то не защото няма, каквото там няма, а заради недопустимите му изявления като държавно лице през всичките тези месеци.

Ама колкото си подаде оставката мазният рапанджия, толкова - и тоз милиционерин.

Изображението описва всичко .... :D :D :D

frog and roll каза...

Аха, първите страници на "Гласове" са ненадминати. Много точни и в същото време ме спукват от смях. :)))

september-silvia каза...

Фроги,много се забавлявах с цялата история около Ф-1 и най-вече с прехвърлянето на топката от Цецо към Румбата,типично по български едно голяяямо л.......о :)))

frog and roll каза...

Аз пък хич не се забавлявах. Даже по едно време се зачудих като кой, аджеба, ни управлява? Р. Петк. или ББ? И пак другите му излязоха виновни, за дето си е подбрал такива тиквеници. Издънката си е грандиозна откъдето и да я погледнеш. И не е само издънка заради пистата, ми показа пълното, абсолютното безхаберие на тези, дето сме ги назначили да управляват държавата. Обикновено си намирам поводи да им се смея, но сега случаят не е такъв - прекалено сериозен, дълбок и показателен е според мен.

frog and roll каза...

Добро утро, хора! :) Станахте ли вече?

Скоро не съм ви гощавала:

1. Queen + Paul Rodgers - C-lebrity

2. Foo Fighters - All My Life

3. Metallica - Fuel

Добър следобед и лека вечер ;)

Ondine каза...

:)Хубава вечер! ;)

frog and roll каза...

Хубава и на вас :)

frog and roll каза...

неска съм на Металика :)

http://www.youtube.com/watch?v=hNpQpjyc9C8&feature=related

frog and roll каза...

Ааахааахааааа!!! Супер колаж! :)))

http://blog.sportmarketing.bg/?p=417

Асеновград каза...

Въобще цялата работа с формула 1 във България на този етап е толкова абсурдна, че чак се чудя защо политици не спират да говорят за това.

frog and roll каза...

Ами защото, освен че е абсурдна, се превърна и в огромна издънка от най-всоко държавно ниво. Не са само врели-некипели на двама селски тарикати, а премиерът и министърът на икономиката и енергетиката им се хванаха. То бива некомпетентност, ама тука вече лъсна абсолютният хаос в програмите и главите на управляващите. Направо е обидно.

frog and roll каза...

Стана една работа: в-к "Галерия" е публикувал горния колаж като мой. Много ми е неудобно. :(

Изпратих им мейл, който пускам и тука, за да се види, че взех мерки:

Здравейте.

Искам да поясня, че е станало недоразумение - колажът към статията на г-жа Патрашкова "Министър Цветанов, подайте си оставката!" е на в-к "Гласове", бр. 17 от 2010 г. Прилагам и линка към броя: http://www.glasove.com/pdf/glasove_2010_17.pdf
Вероятно не сте обърнали внимание, че в долната част на моята публикация в блога ми http://frogandroll.blogspot.com/2010/09/blog-post.html , съм посочила източника. Моля да поправим възникналото неудобно за мен положение, още повече, че уважавам в-к "Гласове" и част от екипа му са ми скъпи приятели.

frog'n'roll

(П.П. Моля да не публикувате мейла ми.)

frog and roll каза...

Аааааа, сега видях, че от бързане съм писала неточно: не искам да публикуват мейл-адреса ми, не писъмцето.

frog and roll каза...

Обаче, видите ли, хората не си направиха труда да напишат един ред някъде отдолу. :( Поне се надявам друг път да си отварят очите, преди да вземат нещо.

:)) ;)) ;;) :D ;) :p >:) :-/ X( :-S :-B B-) :| =)) :-h I-) [-( (:| :-? =D> @-) b-( %-( :@) ~:> @};- (~~) ~O) *-:) >-) :-L [-X \:D/ :-@ ^:)^ :"> :x :-* =(( :-O :)] ~X( 8-| :O) :-w :-j

Публикуване на коментар