Кво рйечи?!

22.04.11 г.

 

„Росатом“: Какво ви интересува колко струва „Белене“?

"За икономиката на България не е важно колко струва "Белене". Ние не сме на пазара, за да ни интересува колко струват доматите - гръцките или турските“. Това е заявил пред български журналисти в Москва вицепрезидентът на дъщерната на „Росатом“ фирма „Атомстройекспорт“ и директор на проекта „Белене“ Генадий Тепкян. Изявлението му идва месец след като премиерът Бойко Борисов разбуни духовете с фразата си „какво те интересува цената на „Белене“, след като не даваш нито лев“... Livenews

А???


Направо изгубих ума и дума. Не че нямам какво да кажа, но е нецензурно и грозно. Единственото прилично е, че в момента, в който тези стъпят в България, трябва да бъдат претрепани с камъни! Още на летището! На мига!

А хероичният ни, лъжлив премиер, колкото и да се прави на мъжкар пред продавач-консултантките и подмокрените журналистки,  и да гледа лошо, е без топки. Или по-точно - оставил си е топките в Русия, за да му ги стискат яко.  Нагъл, прост свински цървул! Пфу! Ще се пръсна!

15 коментара:

Блага каза...

`X(

Блага каза...

~X(

Блага каза...

Нямам думи.

frog and roll каза...

Бе то има думи, ама не са за пред хора. >:)

september-silvia каза...

Фроги,да ти пожелая много настроение по ВЕЛИКДЕН,целувки:)))

frog and roll каза...

Хубави празници, Силве! :-*

Ondine каза...

~:> топки->яйца..по-благоприлично ще звучи/заради празника де/ ~:>

Браво!

Че топките ни отдавна са в Русия бе, Фроги. Още от 1941 година:)И задника, и краката, и всичко. Даже и панкреаса:)

пп- Весели козунаци, мързел и празници:)

frog and roll каза...

Айде сега... Толкова съм вбесена, че това е най-благоприличното, което успях да натъкмя, за да не ми навреди особено на имиджа, хаххх. >:) Не може Русия все още да ни притежава, бе! НЕ БИВА! Крайно време е премиерът да си извади главата от задника, защото ще ни загроби точно той. Колкото и да хленчи срещу предишните управления, сега е последният момент, който зависи от сегашния кабинет. Да не се е хващал на тази работа - това е положението.
Обаче има тенденция все около празници ни сервират някакви свинщини, та хората, зашеметени и благо настроени, да ги подминат така, между другото. :@)

Весели празници на всички! <:-P Аз ще боядисвам яйца. :D

Анонимен каза...

eee, фроги закъсняваш. Аз си боядисах моите в четвъртък \:D/ Мама ми ги боядиса де, или баба, не знам. Важното е, че имам боядисани яйца. :O) Виртуално ти чупя яйцата ;;)
Честит празник

frog and roll каза...

Ламоте, такива критики не приемам! :D Щом е преди, а не след, не е късно. :p Лесна е твоята, щото аз, от сто години вече, боядисвам яйца и за мама. Двете със сестра ми ги мързи повече и от мен, да са ми живи и здрави. (:|

Чук, чук! b-(

frog and roll каза...

А! Забравих да се похваля: от 30 яйца ми се спука само едно, хахаааа! =D>

Ondine каза...

~:> Кокошката е супер!!!Весели празници,Фрог! ~:>

:p

frog and roll каза...

Весели, Онди! @};-

:)) ;)) ;;) :D ;) :p >:) :-/ X( :-S :-B B-) :| =)) :-h I-) [-( (:| :-? =D> @-) b-( %-( :@) ~:> @};- (~~) ~O) *-:) >-) :-L [-X \:D/ :-@ ^:)^ :"> :x :-* =(( :-O :)] ~X( 8-| :O) :-w :-j

Публикуване на коментар