Spirit of Burgas 2009

16.05.09 г.

Новината е твърде добра!

В тазгодишното, второ издание на Spirit of Burgas, хедлайнерите са Faith No More (14 август), при това - с Майк Патън, не с някой друг. :)

За втората вечер (15 август) е сигурна появата на сладурчетата Fun Lovin’ Criminals, което също много ме радва. :) Третата вечер още се "пази в тайна" от организаторите. Тайна... дръжки. :) Предполагам, че и те още не знаят кой или кои от поканените ще приемат поканата, но се правят на интересни, щото избързаха с билетите.

Но така или иначе, ще се ходи, ясна работа. Крайно време беше да проима и при нас нещо такова, за да не блъскам постоянно на майната си до София. Много му здраве на смешния, казионен "Бургас и морето" и... на "неговите трудови хора" - Еви, Гоги, Тонита, Тоники, Диомовци и прочие селски гордости, абонирани за общинските мангизи за кОлтура! :Р

Билетите са в мрежата на Евентим, но миналата година така и не успях да си купя онлайн за Кис и Металика - нещо не им е добра страницата ли, аз ли не се справих, не знам. Добре, че ги пуснаха и в Пикадили, би трябвало и сега да ги има там. Между другото, доволна съм от TICKETSTREAM - купих онлайн от тях билети за Лени Кравиц почти в последния момент и те реагираха бързо. Само дето поизлъгаха за куриерската такса - при получаването се оказа, че е завишена с около 2 лв., което не е кой знае какво, но така не се прави.

Снимките са от концерта на Sisters of Mercy от миналата година. Не биват, но вината не е моя - сцената беше умишлено притъмнена, оцветена и здравата опушена. Никой нищо не видя! :) Няма да се оплаквам и от озвучаването на неподходящо турнатата сцена, което не беше дело на групата. Така де, в края на краищата, добре си прекарах. :)



0 коментара:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p >:) :-/ X( :-S :-B B-) :| =)) :-h I-) [-( (:| :-? =D> @-) b-( %-( :@) ~:> @};- (~~) ~O) *-:) >-) :-L [-X \:D/ :-@ ^:)^ :"> :x :-* =(( :-O :)] ~X( 8-| :O) :-w :-j

Публикуване на коментар