Галерия Скапаняци

17.04.10 г.

Поговорката "Простотията не ходи по гората, а по хората" важи със страшна сила.


Симеон Дянков в Народното събрание за "спиране на течовете" и отказа на държавата да се издължи към фирмите:

Упрекнаха ни защо не сме изплатили парите на „техните” обръчи от фирми. Ако беше така- България щеше да влезе в дефицит от 8.5%. Точно затова провеждаме консервативна фискална политика, за да избягаме това, което се случва в Гърция, Румъния, Латвия и др. и го правим.

От Мрежата.
Заглавие на блогова публикация по повод исканията за инкриминиране на жестокостта към животните:
Кучезащитници изпълзяват на припек, а болните деца и инвалидите - къде са?

Анонимен непушач (без редакционна намеса :P ):
Правилно нека да отворят заведения за пушачи, нека да оворят и заведения за марихуаня,нека и за наркомани те искат да се тровят нека се тровят ,държавата ще има печалба от това защото наркодилърите ще загубят клиентите си.НО едно голямо НО когато се натровят достатъчно и опрат до лечение държавата да не прави компромиси с тях за тяхното лекуване нямали застраховка за лечение да си му мисли

Пфу!  Гадно и просто!


Айде малко епилиран и новичък Съли Ерна, да ми оправи гадния вкус в устата от горните простаци и да ми оплакне окото и ухото. :P


15 коментара:

MadWizard каза...

Ama що се занимаваш с тези просяци? Искат само данъци да лапат и се чудят що, колкото повече увеличават налозите, толкова по-малко пари влизат в хазната...

Аз публично обявявам, че макар досега винаги да съм се осигурявал на максималната сума от април месец почвам да укривам данъци, докато не направят съкращения в държавните служби!

И да не ми се оправдават, че аз си взимам по 2 месеца болнични за да затварям домати, щото само държавните служители го правят! И то с парите от моите вноски!


И Vivacom И Чез са крадци!

Но Pink is not dead и ще видят те!

frog and roll каза...

И Сам Ваймс форевър, да не забравим. :)

Занимавам се, защото и те се занимават с мене. И с тебе. Огледай се и виж колко ти е усложнен и утежнен животът, при условие, че винаги си си гледал прилежно работата, плащаш си всичко като поп, не биеш жена си и не крадеш. А сметките и належащите разноски растат, растат... И никой не те пита дали си съвестен гражданин, ми ти спира тока, ако закъснееш с една сметка. После били шокирани, че учителката обрала банката. Нахални простаци! Докараха хората до изтрещяване и пак наглеят!

А другите двама са уникални първични тъпанари. Натюр, така да се каже. :) Прибирам тука да има.

MadWizard каза...

ДА! Ама ако дойде Ваймс няма ли да ни оправи, А?

frog and roll каза...

Ще ни трябва и някой всевиждащ Патриций обаче. Че досегашните не ги бива нещо по тази част. :)

Ох, усещам си наченки на депресия.

september-silvia каза...

Фроги,направи едно кросче из морската градина и настроението ще се оправи,хубава неделя:)

frog and roll каза...

Мързелива съм, Силве, пък имам и работа - след малко почва Гран при на Китай. А Шуми стартира девети. :(

Bla каза...

Шуми може да е най-якият, но днес Бътън просто разби.

frog and roll каза...

Така си е, ама поне завърши безаварийно. :) :)

Днеска беше много яко - толкова интересно състезание не помня от кога не бях гледала. Изкефих се. :)

Анонимен каза...

Аз пък, Миме, напоследък съм на вълна Анна-Мария Борисова. Значи, достатъчно ми е само да помисля за нея и Дянков автоматично губи място в личната ми листа за топидиоти.

Между другото, я някой да ми обясни нещо, дето го не разбирам. Какъв е проблемът хем да се инкриминира жестокостта към животните, хем да се обръща внимание и на инвалидите. Да беше или едно, или другото, че да избира човек, пък то са съвсем различни неща, които не пречи да си съшествуват паралелно. Ама а де?

frog and roll каза...

Брях! Как се излъга да прескочиш бе, моето момиче? :) :)

Виждам аз на каква вълна си, ама тя още не ми се е избистрила, та я оставям за нататък. То до вчера не беше и сигурно дали въпросното дърво ще е министър... Ама, да ти кажа, видяхме, че можем и без такъв министър, хаха. Дянков ми е фаворитът на мене!

Анонимен каза...

Освен да залагаме кой от двамата е Баш Идиотът™ ли, що ли? :D

frog and roll каза...

Абе... да залагаме, ама ще спечели третият - оня, с любителската кинематография, раздавачът на присъди пред микрофоните. Няма друг като него! :D

Анонимен каза...

Ский ся, той си е безспорният победител, дума да няма. Ма поне за едно второ място можем да си организираме състезание, ко ше кажеш? :)

frog and roll каза...

Оки! Бас на две бири! Или четири! Или колкото изпием! :)

Анонимен каза...

Става! Стискаме си ръцете! :D

:)) ;)) ;;) :D ;) :p >:) :-/ X( :-S :-B B-) :| =)) :-h I-) [-( (:| :-? =D> @-) b-( %-( :@) ~:> @};- (~~) ~O) *-:) >-) :-L [-X \:D/ :-@ ^:)^ :"> :x :-* =(( :-O :)] ~X( 8-| :O) :-w :-j

Публикуване на коментар