Balkan Entertainment Company - Bulgaria

11.07.11 г.

Balkan Entertainment Company - Bulgaria, едно типично "болкан" се оказахте. 

ПУКНÈТЕ!

21 коментара:

Lammoth каза...

Не смея да попитам, ама защо са те ядосали? :-S

frog'n'roll каза...

Нямаше видеостени, Ламоте, освен всички останали мизерии, които се преживяват все някак. Можеш ли да си го представиш в 2011-а?!

cellfourteen каза...

Успокоението е, че след тая капитализация, няма начин да не са ги засърбяли ушите.

bozho каза...

Икономисали са хората. След кривите сметки да разделят двата фестивала и да вземат повече мангизи от миналата година са го ударили на икономии.

frog'n'roll каза...

Петьо, тва хич не ме топли.


Божо, гъз глава затрива, ама в случая аз съм прекараната. Много, ужасно и безвъзвратно прекарана.

Dani каза...

Фрогче, много sorry !!!!!
Наплюй ги едно хубаво, за да ти поолекне!

Milena каза...

Фрогиии, загуби се нейде:-/
Ти още ли ги мислиш тия стени. Аз забравих, че и на концерт съм била.:)

Майтапа настрана, много тъпа изцепка наистина.

frog'n'roll каза...

Дани, то плюнка вече не ми остана. ~X(Миленка, какво да то кажа... Просто копирам крясъците ми при Божо, щото нови нямам:
- Прибрах се аз, ама не се побирам в кожата си от яд. Да дам куп пари, да отида на майната си, да се изпържа на мизерния стадион и ДА НЕ МОГА ХУБАВО ДА СИ ВИДЯ КОВЪРДЕЙЛ, МАМИЦАТА ИМ ПРОСТА!!! ЩЕ СЕ ПРЪСНА!

angie каза...

ами Фроги затова си тръгнах по никое време:(
но ако това ми се беше случило в Бургас или другаде щях да троша и аз! съчувствам ти:)

Емо каза...

Не се нервирай, няма да помогне.

за стените първоначално и аз се зачудих, защо няма, но после самостигнах до извода, че може би е за да не смущават светлинно-лазерното шоу на джудас. иначе от трибуните нямах проблем да виждам когото и да е ;) от втория концерт на мейдън насам вече не стоя на терена на софийските концерти - смисълът е никакъв, щом не съм расла достатъчно.

Svuio каза...

Ами на Graspop в Белгия имаше две такива хубави огромни стени и лазерите се виждаха идеално, така че и аз съм за теорията с икономиите.

Анонимен каза...

Кико, стига бе, на Рамщайн имаше ебах и светлинното шоу (да се насере от кеф всеки средностатистически пироман)и пак имаше стени.
смисъла да си на терен е ако отидеш с едричък приятел, от чиито рамене да се възползваш, или ако си във фензоната.

фроги, съчувствам ти също. ама сега да не вземат и тея от спирита да се изтарикатят..

frog'n'roll каза...

Въобще не ме интересуват причините, да ви кажа, приятели и съседи. Ама изобщо! Боклуци! Майната им смачкана!

8 каза...

Басистът на "Конкурент" и търгашеската му промоутърска компания тази година получиха много звучен шамар от всички нас почитателите и потребителите на рок музиката с пропадането на феста в Банкя, както и с полупразните стадиони и зали по все пак осъществилите им се събития.
Всичко е в наши ръце, за да отсеем от пазара подобни "професионалисти", както и да покажем какво е приемливото качество на събитията, за които бихме дали парите си.

frog'n'roll каза...

Не знам как ще ги отсеем - аз отивам заради изпълнителите, не заради промоутъра, който в този случай трябва да гори в ада!

morrt каза...

Приключих с концертите. Никога повече с БЕК-овете.

8 каза...

:) Тоест, frog, ще отидеш отново на концерт, организиран от БЕК на стадиона "Българска армия" при двойно по-високи цени от миналата година и т. н.!?

frog'n'roll каза...

Е не, разбира се, че не, както и не купих двойното за тази година. Но ако докарат Аксел Роуз или Годсмак, да речем - там съм и хич няма да гледаам промоутъра. :)

Точка каза...

Фроги, за момент си забравям нецензурните влечения към организаторите и по-здравите, които искам да им пратя и ти предлагам следното: никакви билети повече, още повече пък скъпи и купени преди месеци. Правим си сбирка около капаните пред стадиона и на кебапчета и бири се наслаждаваме на джангъра отвътре. Ефектът ще е точно същият. Изпробвано е няколко пъти на Спирита, работи. :D

П.П. като ми минат техническите затруднения, може би ще помрънкам със закъснение и аз. Бесовете относно т.нар. велик концерт още не ме напускат.

frog'n'roll каза...

Ъммм... почваш да ме замисляш за Спирита. Ама пък, от друга страна, вижда се, че имам нужда и от визуален контакт, при това - колкото повече, толкова повече. А и куфеенето няма да се получи, мамка му. :(

:)) ;)) ;;) :D ;) :p >:) :-/ X( :-S :-B B-) :| =)) :-h I-) [-( (:| :-? =D> @-) b-( %-( :@) ~:> @};- (~~) ~O) *-:) >-) :-L [-X \:D/ :-@ ^:)^ :"> :x :-* =(( :-O :)] ~X( 8-| :O) :-w :-j

Публикуване на коментар