"Пренареждане"-то на ахмаците

6.06.09 г.

Преди известно време, през блога на Радан, попаднах на някакво нещо. Ужасно се възмутих от тъпотията и аматьорщината на синьокоалиционните ентусиасти. Освен, че бродят като побеснели псета из нета и лаят в несвяст по всеки, който рачи да им се противопостави, тези тъпанари най-безразборно и безхаберно се асоциират с каквото им падне. Смях им се много на ABSOLUT KOSTOV, която Радан съвестно отрази, смях се и на некадърната анимацийка "Играта им свърши", достойна за напреднал в ИТ второкласник, смея се и на клипчетата, в които ужким безпартийни хора, пък аз ги познавам и много добре ги знам какви са :), обясняват, че ще гласуват за СК (добре, че ми казаха). Държа да подчертая, че блогът на Радан е източникът ми, не коментирам вкусовете му, защото знам, че той се чувства длъжен да ги покаже тези неща, предвид положението си, плюс туй други са ги изсмукали от пръстите си. Пък и ми е приятел. :)

Обаче това "Пренареждане" ме вбеси! КВИ СТИ ВИЙ БЕ?! Кви сте, че да се сравнявате с "Уилямс", недостижим преди десетина години бе?! А?! Че и изкопали момента, в който Шумахер се разби и счупи крак, горкият човек. Ама че простотия! Хванали се нашите първосигнални тъпаци за синьо-червеното и се наредили и те във Ф1! Синьо-червена мъгла витае из бедните им мозъци! Сигурно и се кефят на нещастието на Шуми, не, че са наясно какво точно пускат. Да се сравняват с Хил и "Уилямс" - такова непокрито самочувствие бива ли? Вкарали се вече във висшия пилотаж на Ф1, да им се неначуди човек. :) Обаче и БСП вкарали там, без да искат им направили страхотен комплимент - сравнили ги с "Ферари" и Единствения, недостижим поне в близките 7-8-10 години № 1, Михаел Шумахер. Ама че автогол, хахаааа! И да ги задминели били на завоя... На кой завой бе, бълнуващи извънземни? Че вие сте назад с поне 4 обиколки бре! Най-малко. :) А! И да ги светна лапачите на мухи, че през настоящия сезон единствените, издържани основно в тъмносиньо болиди, са "Red Bull", "Червен бизон" демек, а до тази година бяха с двигатели на червеното "Ферари", хехеее. Ако ахмаците настояват да си играем на тематични асоциации за Формула 1 това. :)



Ако Костов е Деймън Хил, а Станишев - Михаел Шумахер, то аз ще да съм пилот на сейфти кара. :) Вижте бе, вижте, приятели и съседи!




Кушия от Тодоровден по им приляга на нашите нещастни, балкански предизборни кампании и нрави. :Р

Аз отивам сега да гледам истинските квалификации на пистата в Истанбул. Ако полпозишъните ми харесат, ще докладвам. :) И Бог да пази всички състезатели. А на побеснелите псета им казвам: Лайте си и теглете каруцата по селските кушии - кучето скача според тоягата... на каруцаря, щото друг не ви бръсне за слива. :Р И Бог да ни пази от вас.

Уж оftopick, но не е: ...идете да гласувате за листата на мечтите си или за най-малкото зло - няма значение... Валеее, Вале, моето момиче... има значение. Баси листата, баси мечтаната, баси каруцата, както казва синът ми. :Р А по-малкото зло е като по-малкото лайно. :Р

2 коментара:

CarreraGT каза...

Клипът е безумен, няма спор, но това не е Уилямс, а Марча на Иван Капели в ГП на Япония през 1988г. А следващият кадър не е от катастрофата на Шумахер, това е от ГП на Канада - завоя на шампионите, а катастрофата, в която Шумахер си счупи крака, е на Силвърстоун.

frog and roll каза...

Поне се съгласихме, че простотия. :)

Благодаря ти за уточнението. :)

:)) ;)) ;;) :D ;) :p >:) :-/ X( :-S :-B B-) :| =)) :-h I-) [-( (:| :-? =D> @-) b-( %-( :@) ~:> @};- (~~) ~O) *-:) >-) :-L [-X \:D/ :-@ ^:)^ :"> :x :-* =(( :-O :)] ~X( 8-| :O) :-w :-j

Публикуване на коментар