Само за слушане

2.07.09 г.

Понеже в тази страстна седмица (дето вика моята скъпа Марфа) всичко живо из блогосферата, включително и аз, пише като изоглавено, из фейсбука тоже, за където го стяга чепикът, предлагам да се успокоим малко. В противен случай, съвсем ще ни се замътят мозъците.


Изобщо, ама хич даже, не си падам по лиричните изпълнения, но това тук е най-красивото нещо, сътворено от двама много големи - Ричи Блакмор и Рони Джеймс Дио. Чуйте го само.

10 коментара:

Анонимен каза...

естествено - не мога да ти отворя линковете, но това не е болка за умиране, щото ги знам наизуст :)

и си права донякъде, и не си - отникъде. баладата е литературен и музикален жанр, който е древен колкото и човечеството. истинската балада е динамична, не лирична. "фюр елизе" е един от еталоните. и ако сега кажеш, че не ти аресват "синс айв бин ловин ю" на лед зеп или "новемба рейн" на гънс, примерно, че плюнем настрана и повече нема да коментирам :)

batpep

frog and roll каза...

На Зеп най-харесвам тази:
http://vbox7.com/play:73b948cb
Боже! Още помня как я изпя Плант в София! :)
И недей плю, щото ми е писнала баш ноемврийско-дъждовната на Гънс, наред с доста други, както писах. :P

Обаче новият чичко Аксел ме кефи. :)

Анонимен каза...

хехе, чеки да плюна - плю!

чест е за мене да се запозная с първото лице от дамски, което познава рока и не ми цитира непрекъснато оня хъхрещ мазник от "уайт снейк" ЕТ :)

(следва поклон)

batpep

Анонимен каза...

исках да напиша пол след дамски, обаче нещо не щя да ми върне курсора с клавишите за движение и изопще нищо не написа :/

бейбе, ю хев а сириъз проблем с платформата ли, с кампутора ли...

batpep

frog and roll каза...

Че кво му е на хъхрещия, хехеее? Няма да му простя, ако ми падне. :) Харесвам му от 82-83-84, но ми е додеял и той с неговите десетина кахърни песни. Ама има една върховна, напрао пускам жълто като я чуя. :) :) Поне аз така де - нали си говорим за лични предпочитания. :)
http://www.youtube.com/watch?v=-KgObbc5t_Y&feature=fvw

П.П. Зех да се притеснявам с тоя блогспот, дагое... Тая платформа аз ли трябва да я оправям? Щото или не намерих от къде, или няма от къде. Имаш ли такива проблеми при други? Бе направи си една бърза регистрация в него (може без блог), за да пишеш логнат и без дразнещи проблемчета.

Анонимен каза...

опа, извинете ме - припознал съм се явно :) аз от тоя освен дрисък и повръщане - нищо друго не получавам. е, едно време, когато беше в пурпле... ама то и аз да ида в пурпле - и аз ще съм голем.

а иначе - всички в блогспота имате проблеми, обаче твоите са уникални. виж обади им се там на тия клатик**човци, да погледнат. неам намерение да губя време да се регистрирам и нам си кво, при положение, че дори с профила ми в гуглето не ме приемаш

batpep

Анонимен каза...

проба

Анонимен каза...

проба

http://lubimi.com/history.php/3c4bad367a523bcf63d466d7672aee30

Анонимен каза...

оф, веднъж пействам, веднъж не :(

май ше трябва да се обаждам, ама по-късно

frog and roll каза...

Бате, нарочно направих нов блог и го изпробвах на чисто. Проблемите са за всичкото блогспот, мислим язека. Ако не те мързи, пробвай да драснеш и в него, да видим как е с тебе.

http://maamustara.blogspot.com/

:)) ;)) ;;) :D ;) :p >:) :-/ X( :-S :-B B-) :| =)) :-h I-) [-( (:| :-? =D> @-) b-( %-( :@) ~:> @};- (~~) ~O) *-:) >-) :-L [-X \:D/ :-@ ^:)^ :"> :x :-* =(( :-O :)] ~X( 8-| :O) :-w :-j

Публикуване на коментар