Още едни австралийци

27.10.09 г.

Австралия не е само AC/DC, INXS и Ник Кейв, които много харесвам. Кайли Миног, Джейсън Донован и прочие пък изобщо не ми влизат в полезрението. :)

От известно време по Зи-рок пускат и едни, нови за мен - Airbourne. Никак не са лоши, не са и изчанчени и го дават в традициите на добрия стар хардрок, макар и да щипват здраво от AC/DC. :) Отне ми време, докато ги открия, понеже не знаех как се пише името им, но: Воала! :)



Хинков, гледам и Леми им прави комплимент - кара им камиона. :P


10 коментара:

Rosen Hinkov каза...

Хаах наистина, Леми trucker. Отива му. Бива си ги, наистина докарват нещо от на AC/DC

frog and roll каза...

Не само нещо, ами направо си звучат като братовчеди на Йънг. :) За поста избрах по-неангажирани парчета. Виж това обаче. Мноого смело. :)

http://www.youtube.com/watch?v=w2nDVHcpmtQ&feature=related

Анонимен каза...

каке, тия първите две не мога да ги отворя, нам що така :(

вие в тоя блогспот имате проблеми както с отварянето, така и с коментирането

batpep

Анонимен каза...

та исках да кажа, че тия момци нищо не крадат от ацедеце, щото нема как. копират прадядовците ви от great white. нищо ново под слънцето, детсевика

ето - не дава да ти пейстна линка, да ви пикам на блогспота. нищо. Иди в ютюба и намери great white - call it rock`n`roll :)

бат ти пеп

frog and roll каза...

Ето, бате:

http://www.youtube.com/watch?v=mBAJjO8rFD0&feature=player_embedded#

Това им е блокбастърът:

http://www.youtube.com/watch?v=2T6e_mk0O24&feature=player_embedded

Не крадат, ми щипват смело. :)

frog and roll каза...

Оф, да му се невиди и блогспота! :) Като гост не ми копира линковете.
От около седмица само проблеми с него, ама мислех че е в моя телевизор. Имаше срив на сървъра, който съвпадна с прецакани настройки в компа ми и така и не разбрах какво стана.

Анонимен каза...

бе един приятел, дет ги разбира тия работи, разпрая, че било от платформата тая шитня, каквото и да значи това. карай да върви, аз друго исках да кажа:

момците се пънат яко и дано не прегорят твърде бързо. на тоя етап обаче просто плещят дърти рифове с много енерджи. а и вокалчето им е постно.

момците не щипят, направо си пият от извора. този извор е отворен за всеки - нека пие, нека пее. блусът е странно нещо - се е хубаво, независимо как го направиш. то е като меда - ако искаш го затвори в бурканче от лютеница - пак ще си е мед.

истинските ценители, обаче, твърде лесно улавят позата и фалша :)

batpep

frog and roll каза...

Добра събота! :)

Бате, казах, че не са лоши, а не, че си припадам по тях. :) Хубаво е, че пробива свежа група, насочена към класическия рок, не само разни лигавщини. Вече направо побеснявам, когато чуя разни Kings of Leon и прочие. Да не говоря пък за измисленото течение Брит. :( Нищо не разбират тези хора бе! Има 2-3-4 наистина добри, но всичко останало е балон. А! И съм особено доволна, че се отървахме от Оейзис! :) :)

Изтараших де що музика намерих на тези австралийци и забелязах добра тенденция - с втората тава се опитват да се поотърсят от Ac/DC. Да видим до къде ще я докарат натъка.

Savlena каза...

Фрогче,понеже чат-пат ми идваш на гости,реших да те "натопя" в една игра тип "предай нататък"."Топнах" те в блатото на спомените.Виж статията ми "Детство мое..."

Анонимен каза...

http://frogandroll.blogspot.com/2009/10/blog-post_2680.html

:)) ;)) ;;) :D ;) :p >:) :-/ X( :-S :-B B-) :| =)) :-h I-) [-( (:| :-? =D> @-) b-( %-( :@) ~:> @};- (~~) ~O) *-:) >-) :-L [-X \:D/ :-@ ^:)^ :"> :x :-* =(( :-O :)] ~X( 8-| :O) :-w :-j

Публикуване на коментар