Обяснение на вот (по този, онзи, трети, пети блогъри)

30.10.11 г.

Не, няма вот. И никой не е длъжен да го дава и да се обяснява за това - гузен негонен бяга.  :P


19 коментара:

>:) :D

frog and roll каза...

~:> :O)

Valkocompany каза...

Nice :-h
That is right ;)

Ondine каза...

КВИ СТИ ВИЙ БЕ :D

~:> ~:> ~:>

Ondine каза...

(~~) (~~) (~~) Trick or treat? :p

frog and roll каза...

А бе... тъпа работа. Просто някои хора, които искрено уважавах, ми паднаха леко в очите с гузните си оправдания, огласени най-вече за да убедят самите тях. ~:>
Хем и ми стана мъчно, защото не е лесна работа да си плюеш на мутрата за пореден път, щото си много "принципен", каквото и да значи това. (~~)
И изобщо, нагледах се през годините на безпринципни извъртания на 180°, обяснявани ми с принципи основания. :D

Nostromo каза...

Аз пък гласувах, ама все тая. Изборът ми от първия тур беше на вятъра. Вторият беше зарад принципи. Последните години се оказва, че съм много принципен. Повече отколкото предполагах. X(

frog and roll каза...

П.П. Всеобща шизофрения.

Аз, викаха едните, ще гласувам за човека на Боко, щото съм демократ и виждам, че демокрацията е застрашена!

Другите пък, понеже и те демократи и гледат заплахите да демокрацията - наобратно - за Гоце № 2!

Офффф, не е лесно да "защитаваш демокрацията" и да повръщаш от стореното, ма поне си мълчи бе, не се излагай. :-&

frog and roll каза...

Не знам, Ностро, колко принципен беше изборът между човека на Гоце и вся власть у Боце. :@)

Лично аз нищо принципно не открих, ама какво ли разбирам аз от демократски принципи, щом и баш демократите не можаха да се уточнят. ~:>

Nostromo каза...

Българинът е прост. Ален и прост. И, докато не измре електоратът на БСП (поне), няма спасение. Президента, въпреки едното си вето, кой знае колко не може да озапти Боце, но второ бесепарско Гоце, наред с оня брадат самозван актьор, не ми се гледа още четири години по новините.

frog and roll каза...

А за мен това просто е една монета с две страни и никой не можа да ме убеди в противното. >:)

Чувствам се като Пилат Понтийски, но не ми пука - вече напълно го разбирам. *-:)

Nostromo каза...

Не ве, Фрог, аз от естетическа гледна точна. Досега гледах задн(ата/ика) страна на монетата, сега ще гледам езито. Не че не ми се повръща от предника на тоя, както бях казал преди, предпочитам предника на "Усещане за жена". :">

frog and roll каза...

Ностро, надявам се, че гледката на щастливо ухиления като резен пъпеш Цвъцко ти е донесла естетическа наслада. :-B

Искрено се надявам и че доволството на Станишката от отбелязания подем, също е оценено подобаващо от другите шизофреници. @-)

Бе важното е разнообразие да има и всички да са доволни. 8-}

Фроги

Ondine каза...

Аз изобщо не съм доволна!За първи път не гласувах /на балотажа/,защото изобщо не ми допада нито единия нито другия кандидат!И въобще....тези избори бяха някаква абсолютна пародия

frog and roll каза...

Жива порнография, Онди, не пародия. >:)

Аз пък пропуснах втори президентски балотаж, хич не ща да се сещам и за предишиния, че и той беше... мани, мани... "майка плаче, грамофон свири". >-)

Анонимен каза...

Фроги, твърдо подкрепям мнението ти. цялата история с изборите беше пародия и само дето аз не се бях кандидатирала. гласувах на първия тур, на втория (както Ондин) отсвирих цялата работа.
само дето не съм съгласна с твърдението на Ностро. кво значи "окато не измре електоратът на БСП (поне), няма спасение"? не смятам, че проблема е в партийните идеологии, а в хората, които заемат ръководните позиции в тея партии (а в последствие и във властта). а пък тях не ни ги пускат с парашут отвън, все пак.

frog and roll каза...

Тоте, от първа ръка мога да ти кажа, че партийните лидери могат да бъдат сменени само от съпартийците си. Имат си мнозинство, което да ги крепи там, където са, без да се интересува от анализи на провалите. Дай му на мнозинството само да ръкоплещи. Или повиква и покряква - изпуска малко парата и после пак си знае същото. Та на същия принцип са и твърдите електорати, които безропотно преглъщат жабетата, само защото са им поднесени от този или онзи лидер, от това или онова политическо ръководство. Ностро е прав според мен.

Анонимен каза...

Фроги, това пак е проблем на индивида (или масата в случая), не на партийна идеология. проблема е аналогичен на този с религията.
в теоретичната демокрация няма нищо порочно, нищо излишно и би трябвало да работи като добре смазана машина. като всички теоретични неща.
на практика обаче факторът "човек/индивидуалност/възпитание/морал/ценности" разминава последната с възвишеностите на теоретичния модел.
а ако трябва да измира нечий електорат, то, струва ми се, това трябва да е едно 70% от народа.
не мога да споря, че хората са овце, нито че са лековерни, наивни (електоратът), манипулативни, алчни и безскруполни (овластеният електорален представител), но в крайна сметка народа (овчата маса) заслужава управниците си и управлението им.
а то е резултат от личните им качества и възпитание (на управниците това), а не от партийната идеология (която те много, ама много рядко спазват). и измирането не би помогнало, освен ако не бъдат покосени от рядка и силно селективна болест, а челядта им да бъде отгледано в коренно различна среда, защото възпитанието (както народните приказки) се предава на поколенията.
оф, много глупости взех да пиша вече :))

frog and roll каза...

Хващаш се за думата, изречена в момент на потискаща емоция, Тоте. :p Не им мислим злото на хората, живи и здрави да са.

А анализи отдавна съм се отказала да им правя, просто защото спря да ми пука кой-какво-защо. Не виждам смисъл да се напъвам, понеже оправяне няма да видя докато съм жива. >:)

:)) ;)) ;;) :D ;) :p >:) :-/ X( :-S :-B B-) :| =)) :-h I-) [-( (:| :-? =D> @-) b-( %-( :@) ~:> @};- (~~) ~O) *-:) >-) :-L [-X \:D/ :-@ ^:)^ :"> :x :-* =(( :-O :)] ~X( 8-| :O) :-w :-j

Публикуване на коментар