"Концертът на годината"

30.08.09 г.

Снимка: data.bg

... ми надуха главата разните му там подмокрени ентусиасти и тъпи журналисти из медиите и нета.


ААХААХАААА!!! Това си е баш вицът на годината!

Мержелее ми се едно сравнение с Metallica, на същия този стадион, ама къде ти да ги сравняваме - все едно бърбън и пърцуцата на Цар Киро. :D

Не знам какво й е концертиращото на една дърта брантия, която акробатично си развява онази си работа пред 50-60 хиляди души и пошло провокира моралните и религиозните норми, пък ако щете - и вродения човешки свян, за да компенсира тоталната липса на гласови данни. Ми тя и за стриптизьорка не става вече, освен за геронтофилите, защото е попрехвърлила с доста. :P Поп икона, символизирала свобода и бунт... К'ва икона? На вагината ли? К'ва свобода, бе, к'ъф бунт? Кой им пречи на другите да ги правят баш тези ексхибионистични неща? Ми да отидат на откритата сцена в парка и да почват - никой няма да ги убие. :) Дъртата курветина е "свободна" от какво? "Бунтува" се срещу какво? Свободна е да прави каквото си иска, защото прибира мангизите на зяпналите балабурници, чиято майка може да бъде, а през ум не й минава да се бунтува срещу същите тези мангизи. Виж, срещу чуждите - може. :) :) :) Визуална проституция, при това доста изтъркана, макар да й казват "хамелеон" - влязла вече в критическата, а още експлоатира младежкия си имидж. Ако и да изглежда добре за годините си, да си сменя цвета на косите, да е във възхитителна физическа форма и да танцува наистина отлично, тя си е точно същата бездарна и курвенска певачка от едно време, но с 20-30 годинки напред. А миналата година, на сцената в Лондон, се беше изцепила, че би направила свирка на горкия Обама, та се наложи канцеларията му да замазва адската простотия, много благодарим за предизборната подкрепа. Спуках се от смях тогава. :) Обаче ми е интересно, дали се чувства удобно пред децата си, това е въпросът.

Не е концерт, 'щото за него се иска най-първо и най-главно певчески талант, ами е пийп шоу ли, мюзикхол с червена точка ли... 'де да знам. Недостатъкът на тези стадионни визуални изяви е, че човек ги гледа мнооого отдалече, обсаден от хиляди глави и ръце, пречещи му да види подскачащата точица на сцената, камо ли пък да успее да й зърне прословутия чатал. :) То пък и един чатал... Е го горе - чатал като чатал, хем дъртичък вече. :P Все се чудех нашите чалгарки от къде се учат, а тя каква била работата. Пфу!

Концерти, приятели и съседи, им се вика на изявите на музикантите, дето пълнят стадионите и залите с музика и хората се задоволяват с ограничените възможности да виждат каквото и да е, защото СЛУШАТ, ПОНЕЖЕ ИМА КАКВО ДА ЧУЯТ. Музикантите си държат инструментите и микрофоните, с които си вадят хляба и кефа, за да изливат в ушите на хората любимата им музика. Не си развяват старите пакети, за да ги навират в устите на първите редове, както са правили някои през 60-70-те, да речем. Ама тогава май е имало малко нещо сексуална революция, те са били наистина бунтуващи се и сексапилни момчета и момичета по на 20 години и са се наливали и друсали яко, но пак не са изпускали инструментите, та простено им е всичко. :P Не ми е известно сега да има някаква морална или културна революция, тресяща поколенията, ами си има кокошкарска и проста простащина. Простакът си е простак, независимо от размаха и мащабите си.

Ето я, 'начи, разликата между можещите и неможещите - първите умеят да правят музика и на 100 години да станат, и с годините все повече задобряват, а вторите - само да се кекерят, за да плакнат окото, ама на 100 години ще им е малко трудничка тази печеливша дейност. Мдам, това е разликата между можещите и неможещите. И между талантливите творци и симулиращите ментета.


4 коментара:

Hanna каза...

Твърде вулгаризирано, но пък вярно.

frog and roll каза...

Какъвто имиджът, такъв и коментарът. :)Ами да - вулгарно е. И грозно. Благопристоен коментар не мога да й направя, защото насреща няма и грам такова нещо. :)

Кръстю каза...

Точно! За такава манджа, такава вилица :-)

frog and roll каза...

Това не бях го чувала. :)

:)) ;)) ;;) :D ;) :p >:) :-/ X( :-S :-B B-) :| =)) :-h I-) [-( (:| :-? =D> @-) b-( %-( :@) ~:> @};- (~~) ~O) *-:) >-) :-L [-X \:D/ :-@ ^:)^ :"> :x :-* =(( :-O :)] ~X( 8-| :O) :-w :-j

Публикуване на коментар